Real Madrid indgår aftale med 19-årig kantspiller: Tilslutter sig Castilla

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

Det er meget sjældent, at Real Madrid beslutter sig for at gå på indkøb i januars transfervindue. I år har de dog valgt at gøre en undtagelse.

Ifølge den spanske journalist Jorge C Picon har Real Madrid indgået en aftale om at hente kantspiller Jeremy de Leon. Han bliver hentet i den spanske klub Castellon.

Det 19-årige talent, der oprindeligt er fra Puerto Rico, er ankommet til den spanske hovedstad. Der er styr på alle detaljer, hvorfor det kun er et lægetjek, der mangler at komme på plads.

Det er dog værd at nævne, at han ikke kommer til at tørne ud for deres førstehold. Derimod er han blevet hentet til klubben med henblik på at styrke Castilla, som er klubbens reservehold.

Det er meget sandsynligt, at han er blevet hentet til klubben med henblik på at skulle afløse den unge Peter Gonzalez. Den spanske kantspiller siges nemlig at være et transfermål for Valencia.

De Leons kontrakt med Castellon stod til at udløbe i slutningen af sæsonen. Der har været forhandlinger om en ny kontrakt, men de var gået i hårdknude.

Derfor besluttede RFEF Primera-klubben sig for at skille sig af med ham nu. På den måde fik de penge for ham, i stedet for at vente til sommer, hvor han kunne skifte på en fri transfer.

Real Madrid siges at have holdt øje med ham i et stykke tid. I januar har de valgt at handle på deres interesse i ham, da det kom frem, at både Valencia og Villarreal også var interesserede.

Den unge kantspiller blev hentet til Castellon i 2022. Siden da er det blevet til 45 kampe, hvori han har bidraget med to mål og to oplæg.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024