Rasmus Højlund deler motiverende besked, som han brugte til at ‘slå igennem’

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Rasmus Højlund har haft det svært efter sit skifte til Manchester United, men han er blevet ved med at kæmpe for sin succes.

Den danske angriber Rasmus Højlund skiftede i sommer til Manchester United. Den engelske klub hentede ham i Atalanta for 72 millioner pund, hvilket svarer til over 620 millioner kroner.

Selvom han har kæmpet med at score mål for De Røde Djævle, har han alligevel delt ud af sin visdom. Det skyldes, at han af Rising Ballers er blevet bedt om at komme med et god råd til unge spillere, der håber på at blive professionelle.

Højlund tilbragte selv sine ungdomsår i Danmark, og blev i 2021 en del af førsteholdstruppen i FC København. Her fik de dog aldrig det maksimale ud af ham, men alligevel tiltrak han sig interesse fra udlandet.

Det resulterede i et skifte til Atalanta i Serie A allerede året efter. Her var han kun i et år, inden han tiltrak sig interesse fra Erik ten Hag og co., der hentede ham til Old Trafford.

Efter skiftet til United måtte han bruge 15 kampe på at score sit første mål i Premier League. På trods af dette, er der optimisme omkring hans fremtid i klubben. Mange mener, at han har et stort talent, som blot skal udnyttes bedre.

Som svar på Rising Ballers anmodning om et godt råd til unge spillere med store drømme, svarede Hojlund: “Vær en bedre udgave af dig selv hver dag. Du kan kun blive bedre, end du var i går! Og rejs dig altid op igen efter et nederlag.”

Der er flere andre store stjerner, der har svaret på samme besked. Det omfatter blandt andet Reece James fra Chelsea og Rico Lewis fra Manchester City.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024