Rasmus Falk udeladt til FCK-kamp

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Rasmus Falk er en af de helt store profiler for FC København. Alligevel er det valgt, at han skal sidde over i lørdagens kamp.

Lørdag eftermiddag skal FC København i aktion i Tjekkiet. Her tørner de nemlig sammen med Sparta Prag i deres anden træningskamp i vinterpausen.

Det betyder, at der er i alt 21 spillere, der er rejst med Jacob Neestrup til Tjekkiet. Der er dog også spillere, der har været nødt til at blive hjemme, fordi de bøvler med skader. Det er tilfældet for Nicolai Boilesen, William Clem og Birger Meling, der derfor alle er udeladt.

Fælles for dem alle er, at det ikke er nyt, at de er ude med skader. Hvad der til gengæld er kommet som en overraskelse er, at Rasmus Falk ikke er rejst med til Tjekkiet. Han er nemlig også bevet skadet.

Ifølge FC København er årsagen, at han fik et slag på knæet i klubbens første kamp mod Rangers. Det er ikke en alvorlig skade, hvorfor det kun er for en sikkerheds skyld, at han sidde ude i lørdagens kamp.

“Rasmus Falk fik et slag på knæet i Glasgow og står over i dag, men kunne godt have spillet, hvis det var en turneringskamp. Vi vil bare ikke risikere, at han mister nogle træningsdage i næste uge,” skriver FCK på deres officielle hjemmeside.

I stedet er det de følgende 21 spillere, der er udtaget til lørdagens kamp mod Sparta Prag. Kampen bliver sparket i gang kl. 15.00:

Kamil Grabara
Kevin Diks
Denis Vavro
Christian Sørensen
Viktor Claesson
Diogo Gonçalves
Mohamed Elyounoussi
Jordan Larsson
Lukas Lerager
Andreas Cornelius
Orri Óskarsson
Elias Jelert
Peter Ankersen
Valdemar Lund
Cornelius Olsson
Oscar Højlund
Roony Bardghji
Andreas Dithmer
Thomas Jørgensen
Tristan Andrew
Victor Froholdt

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024