Radiotavshed mellem Sané og Bayern München

Foto: Adam Pretty/Getty Images

Der er absolut ingen dialog mellem Leroy Sané og Bayern München, selvom hans kontrakt med klubben udløber om halvandet år.

Der er kun 18 måneder til, at Leroy Sané står uden kontrakt. Det betyder, at Bayern München risikerer at miste den store stjerne på en fri transfer. For at undgå dette, er de nødt til at reagere snart.

Den tyske storklub ønsker at holde fast i ham, og de skulle derfor være klar til at tilbyde ham en kontraktforlængelse. Ifølge Sky Sports har sportsdirektør Christoph Freund tidligere meddelt, at de er i dialog.

Men det selvsamme medie kommer nu med en ny historie. Det lyder nemlig, at der er fuldstændig radiotavshed mellem klub og spiller.

Til trods for Freunds udtalelser tidligere på året, er der ingen dialog mellem Sané og Bayern. Mediet skriver, at det er kilder i klubben, der meddeler dette.

“Landsholdsspilleren har endnu ikke modtaget et skriftligt kontrakttilbud fra rekordmestrene, og der er ikke engang dialog mellem klubben og spilleren,” skriver Sky Sport.

Mediet tilføjer også, at Sané ikke ser det som et problem, at der ikke er igangværende forhandlinger. Han ønsker at holde fokus på resten af sæsonen, og derefter vil han koncentrere sig om sin fremtid.

Dette betyder også, at han endnu ikke har truffet en beslutning om sin fremtid. Derfor kan det ikke udelukkes, at den 28-årige stjerne beslutter at søge nye græsgange.

Sané blev hentet til Bayern fra Manchester City i 2020. Angiveligt skulle han være åben for at vende retur til Premier League, hvis han får det rette tilbud.

I denne sæson har Sané været en meget vigtig spiller for den tyske klub. Derfor ønsker de naturligvis også at holde fast i ham. Han har i 17 Bundesliga-kampe bidraget med otte mål og ti oplæg.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024