Pris 190 millioner kroner: 17-årig stortalent skifter til Manchester City

Foto: Pakawich Damrongkiattisak - FIFA/FIFA via Getty Images

Manchester City har haft den store pengepung fremme for at hente et blot 17-årigt argentinsk talent.

Det har været en stor succes for Manchester City at hente Julian Alvarez i River Plate. Nu ser det ud til, at de er klar til at gentage denne succes.

I hvert fald har de igen indgået en aftale med River Plate. Denne gang er det en aftale, der handler om den kun 17-årige Claudio Echeverri.

Han er derfor på vej til den engelske klub, som har betalt i dyre domme for at hente ham. På trods af hans unge alder betaler City i omegnen af 190 millioner kroner for ham. Sådan lyder det fra både The Guardian og transferjournalisten Fabrizio Romano.

City er ikke den eneste klub, der har vist interesse for det unge talent.

Han har nemlig også været på radaren i både FC Barcelona og Real Madrid. Men nu ser det ud til, at han har fået sin fremtid på plads.

Selvom en aftale er på plads allerede nu, betyder det ikke, at han skal tørne ud for City i nærmeste fremtid. Derimod er han blevet lejet ud til River Plate, som han skal spille for i stort set hele 2024.

Det lyder også, at han vil blive installeret med en seksårig kontrakt i Manchester-klubben.

Det vidner om, at han er en spiller, som de har store forventninger til i fremtiden.

Echeverri har også imponeret for Argentinas ungdomslandshold, hvor det blandt andet er blevet til 23 kampe for U17-landsholdet. I disse kampe har han scoret 13 mål.

Dertil har han også noget at spille seks kampe for River Plates førstehold. Og det bliver naturligvis til flere af slagsen, da han bliver i klubben til en start.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024