Premier League-stjerne til 450 millioner drømmer om at spille for Barcelona

Foto: Paul Harding/Getty Images

Premier League-stjerne siges at have et stort ønske om at skifte til FC Barcelona.

FC Barcelona har et ønske om at styrke deres midtbane, selvom de forud for denne sæson hentede både Ilkay Gundogan og Oriol Romeu. Derfor holder de nøje øje med, hvilke muligheder, der præsenterer sig for dem.

Det faktum, at den unge Gavi er ude med en skade resten af sæsonen, har kun styrket deres ønske om at hente en midtbanespiller.

Desværre kan det blive svært for dem, da de ikke har mange penge at gøre godt med i januar.

Flere spanske medier har rapporteret, at de skulle have et godt øje til Aleix Garcia fra Girona.

Ligeledes lyder det, at de vil forsøge at hente ham i januar. Derudover har der også været meldinger om, at de har Amadou Onana fra Everton med i overvejelserne.

Et andet navn, der også har været på Barcelonas liste i et stykke tid, er Fulham-stjernen Joao Palhinha.

Ifølge SPORT skulle den 28-årige midtbanespiller selv have et stort ønske om at komme til at spille for den catalanske klub.

Det lyder, at han skulle have en helt særlig kærlighed til Barcelona, som han længe har været stor fan af.

Derfor har han også en drøm om, at han én dag kan spille i Barcelona selv. Dette skulle han angiveligt have fortalt sin nærmeste omgangskreds.

I sommer var han tæt på at skifte til Bayern München, men i sidste ende faldt skiftet til jorden. Derfor blev han tvunget til at vende retur til Fulham, hvor han endte med at skrive under på en ny kontrakt, der løber til sommeren 2028.

Kilder tæt på midtbanespilleren indrømmer dog, at han ser frem til et sceneskifte.

Dette er desuden ikke kun af sportslige årsager, men også af personlige årsager. Og han ville sætte stor pris på at blive tilbudt muligheden for at komme til Barcelona.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024