Premier League-klub vil hente Kasper Schmeichel

Foto: Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Kasper Schmeichel kan være på vej til Premier League, selvom han denne sommer sluttede sig til Anderlecht i Belgien.

Den danske landsholdsmålmand forlod Leicester til fordel for OGC Nice i august 2022. Dermed sagde han også farvel til Premier League og engelsk fodbold, som han havde været en del af det meste af sit liv.

Det var dog ikke den store succes for Schmeichel at skifte til den franske klub. Derfor blev det også kun til en enkelt sæson i Nice, inden han fik ophævet sin kontrakt.

Det medførte, at han kort tid efter underskrev en kontrakt med Anderlecht i Belgien. Her er han blevet holdkammerater med flere andre danskere, herunder Kasper Dolberg og Thomas Delaney.

Nu lyder det dog, at han kan være på vej tilbage til engelsk fodbold. Der er nemlig interesse for ham i Premier League, hvor Sheffield United leder efter en ny målmand.

Ifølge det britiske medie The Sun har dette medført, at de har kigget i retning af Schmeichel. Det lyder også, at de skulle have besluttet sig for at gøre et forsøg på at hente ham til klubben.

Formålet med at leje den 37-årige danske målmand er, at de vil hente mere konkurrence til Wes Foderingham. Derfor er der ikke nogen garanti for, at danskeren kan se frem til at få spilletid.

Hans nuværende aftale med Anderlecht løber resten af denne sæson. Den belgiske klub har dog sikret sig en option i hans kontrakt, der betyder, at de kan forlænge den med et år mere.

Skulle de beslutte sig for ikke at gøre dette, betyder det, at han kan skifte på en fri transfer. I en sådan forbindelse kan det også ske, at han kan blive hentet til f.eks. Premier League, da der ikke skal betales for ham.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024