PL-tophold ønsker at hente dansk landsholdsstjerne

Foto: Angel Martinez/Getty Images

Den danske stjerne kan være på vej til Premier League, hvor der siges at være stor interesse fra Newcastle.

På det seneste har Andreas Christensen været genstand for en del rygter. FC Barcelona har nemlig planer om at sælge ud af truppen, hvilket kan få konsekvenser for den danske forsvarsspiller.

Intet tyder dog på, at han vil få svært ved at finde sig en ny klub. Tværtimod lyder det, at der skulle være interesse fra flere europæiske storklubber.

Den spanske avis SPORT skriver, at han kan ende med at vende retur til Premier League. Her blev han hentet i Chelsea på en fri transfer, hvorfor han har god erfaring med at spille i den bedste engelske række.

Der er dog ikke tale om en tilbagevenden til London-klubben. Derimod er der stor interesse i Newcastle, der ser ham som en god tilføjelse til truppen.

Ifølge SPORT mener Barcelona, at det vil give god mening at sælge den danske stjerne til sommer. Det skyldes, at den unge Chadi Riad vender retur fra sit lejeophold. Derfor vil Xavi pludselig have for mange centrale forsvarsspillere at trække på.

Newcastle er dog ikke ene om at vise interesse for Christensen. Ifølge Football Fancast er der også interesse fra Manchester United, da de har et stort ønske om at styrke deres defensiv til sommer.

I denne sæson er Christensen startet på banen i 14 kampe i La Liga, hvor han har præsteret en flot afleveringsprocent på 95,9. Desuden har han tidligere fået ros af Xavi, der har beskrevet ham som en ‘ekstraordinær signing’.

Alligevel lyder det, at Xavi vil være mere tilbøjelig til at skille sig med Christensen end en anden forsvarer. Han er nemlig ivrig efter at holde fast i både Ronald Araujo og Jules Koundé.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024