Pep Guardiola: – Jeg vil sove bedre, når Jürgen Klopp er væk

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Pep Guardiola har lavet sjov med, at han kommer til at sove bedre, når Jürgen Klopp ikke længere står i spidsen for Liverpool.

Liverpool-træner Jürgen Klopp smed fredag lidt af en bombe. Her meddelte han, at han havde besluttet sig for at stoppe som klubbens træner. Til sommer er han derfor fortid på Anfield.

Den tyske træner har været i klubben i ni år, hvilket har været en stor succes for både ham og Liverpool.

Faktisk har han vundet alle turneringer, det har været muligt for ham at vinde. Derfor kan han forlade klubben med god samvittighed.

De seneste år er det Pep Guardiola og Manchester City, der har domineret i Premier League.

De har vundet mesterskabet fire gange i de seneste fem sæsoner, men Liverpool snuppede titlen i 2020.

Derfor har Guardiola også stor respekt for Klopp, som han ser som en af sine store rivaler.

Netop derfor har han lavet sjov med, at han fremover kommer til at sove lidt bedre. Nu skal han nemlig ikke længere være bekymret for Klopp.

“Jeg vil sove bedre. Kampene mod Liverpool har næsten været et mareridt. Selvfølgelig vil han blive savnet. Jeg var chokeret ligesom alle andre. Jeg følte, at jeg lyttede til nyhederne om, at en del af Manchester City havde mistet noget,” siger Guardiola ifølge Sky Sports.

“Vi kan ikke definere vores periode sammen uden ham. Vi kan ikke definere vores periode uden Liverpool. Det er umuligt. De har været vores største rival, og personligt har han været den bedste rival, jeg nogensinde har haft i mit liv.”

“Premier League kommer til at mangle ham, karismaen og hans personlighed. Og især den måde, hans hold spiller på. Det har altid været en fornøjelse at respektere hans tilgang og hvor positiv den er. Fansene vil prøve at vinde kampen. Selvfølgelig ønsker jeg ham alt det bedste. Det er altid hårdt, men fra nu af vil Liverpool være hårdere.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024