Patrick Bamford rasende på trods af Leeds-sejr over Norwich

Foto: Stu Forster/Getty Images

Patrick Bamford var langt fra tilfreds, selvom det endte med en sejr til Leeds United, da tørnede sammen med Norwich City.

Patrick Bamford var naturligvis glad for, at det lykkedes for Leeds United at vinde over Norwich City. Alligevel var han rasende efter kampen.

Formstærke Bamford stod for at score det eneste mål i onsdagens kamp på Elland Road. Det skete i det 16. minut efter et oplæg fra Dan James. Dermed sikrede han en sejr på 1-0.

Det var en vigtig sejr for Leeds, der nu ligger på en 4.-plads med to point op til 2.-pladsen Ipswich Town. Efter kampen gjorde Bamford det klart, at det var en kamp, som de absolut skulle vinde. Nu har de nemlig kun et enkelt point op til Southampton på 3.-pladsen.

Selvom Bamford var glad for, at det blev til en sejr, så var han ikke helt tilfreds. Han var skuffet over sig selv, fordi han og Leeds ikke formåede at forbedre deres statistik.

“Jeg ved, at hvis jeg laver bevægelsen i boksen, når jeg kommer fra højre side. Blandt andet når DJ skal se efter et indlæg, ved han, hvordan jeg bevæger mig. Det har virket et par gange nu,” siger han til LUTV.

“Men for at være ærlig, så er jeg rasende over, at jeg ikke scorede det andet.”

Han slår også fast, at det var en kamp, der absolut skulle vindes. Desuden mener han, at det var fortjent, at det endte med en sejr.

“Vi vidste selvfølgelig, at vi skulle vinde, og det var en hård kamp,” siger han.

“I anden halvleg… I de første 20-25 minutter i anden halvleg, var vi virkelig nødt til at presse på, så det var tre velfortjente point. Drengene fortjente sejren.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024