Officielt: Brøndby IF henter belgiske Jordi Vanlerberghe

Foto: Brøndby IF

Brøndby IF har været på indkøb i Belgien, hvor de har hentet Jordi Vanlerberghe.

Mandag har Brøndby IF officielt bekræftet, at de har hentet den 27-årige midtstopper Jordi Vanlerberghe.

Han spiller primært i forsvaret, men kan også begå sig på den defensive midtbane.

Det betyder, at han siger farvel til KV Mechelen i Belgien. I stedet har han skrevet under på en kontrakt med Brøndby, som løber frem til sommeren 2027.

I Brøndby er man naturligvis rigtig glade for, at man har fået en aftale i stand med Vanlerberghe. Det lægger Carsten V. Jensen, der er fodbolddirektør i klubben, ikke skjul på.

“I Jordi får vi en fodboldspiller i sin bedste fodboldalder, og som kommer til Brøndby IF med et stort ønske om at konkurrere og byde sig til. Jordi er stærk i defensiven, og han kan sætte spillet fremad i banen, og det giver trænerteamet nogle flere muligheder, når holdkortet skal sættes,” siger han til klubbens hjemmeside.

“Ligesom os, så er Jordi ambitiøs, og han er sulten på at bidrage til holdets succes. Vi har i hele forløbet fornemmet et stort ønske fra hans side om at tilslutte sig Brøndby IF og det stærke kollektiv, vi har, og vi ser frem til at se ham bidrage med sin erfaring og kvaliteter på banen.”

For Vanlerberghe bliver det også en stor oplevelse, da det er første gang i karrieren, at han forlader Belgien.

Han har tidligere været forbi både Club Brugge og KV Oostende. I Mechelen blev det til 183 kampe, inden han blev hentet til Brøndby.

Brøndby har ikke meldt noget ud om prisen på deres nyindkøb. Til gengæld melder B.T., at der er tale om en pris på 600.000 euro. Det svarer til 4,5 millioner kroner.

 

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024