Ny Manchester United-ejer med klar besked om Mason Greenwood

Foto: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Manchester United har en stor beslutning at træffe, når det kommer til Mason Greenwood.

Sir Jim Ratcliffe har købt 25% af Manchester United, og kommer derfor til at være involveret i en lang række beslutninger i fremtiden.

Når aftalen er blevet officielt godkendt, vil han og hans hold kunne tage fat om en række beslutninger. Blandt andet skal ledelsen finde ud af, hvad de vil stille op med Mason Greenwood.

Ifølge journalist Ben Jacobs vil der ikke blive truffet en beslutning om Greenwood i denne måned. Heller ikke selvom han har imponeret i Getafe, som han er udlejet til i denne sæson.

Det lyder, at han skulle være faldet godt til i den spanske klub, som han blev udlejet til på Deadline Day. Inden da var der forlydender om et comeback i United, men det blev mødt af stor modstand – både internt og eksternt.

Ifølge Express rapporterer Jacobs også, at der sandsynligvis ikke vil blive truffet en endelig beslutning før senere på året. Det lyder, at Ratcliffe har gjort det klart, at han ikke vil blive hentet retur til klubben i dette transfervindue.

Sidste år lød meldingen fra United på, at det ikke forventes, at Greenwood kommer til at repræsentere klubben igen. Det er dog ikke udelukket, at den engelske klub kan lave en kovending med hensyn til dette.

Jacobs tilføjer, at Ratcliffe endnu ikke har indgået i dialogen om at bringe ham tilbage. Skal det blive en realitet, vil det heller ikke være nok, at den sportslige ledelse tager en beslutning. Derimod skal hele bestyrelsen involveres i dette.

I skrivende stund virker det dog meget usandsynligt, at han vender retur. Der siges dog at være interesse fra en række andre klubber, hvorfor et salg potentielt kan komme på tale.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024