Newcastle-stjernen Miguel Almiron på vej til Saudi-Arabien

Foto: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Newcastle har brug for at sælge ud af truppen, hvis de ikke vil komme i problemer med Financial Fair Play. Det har nu ført til et salg til Saudi-Arabien.

Newcastle United er hårdt ramt på økonomien, hvorfor de er nødt til at sælge ud af truppen. Det betyder, at flere spillere forventes at forlade klubben i dette transfervindue.

Blandt andet har de solgt Javier Manquillo, der skifter til Celta Vigo. Men nu lyder det, at en af truppens store profiler er på vej væk. Angiveligt er Miguel Almiron på vej til Saudi-Arabien.

Det er den anerkendte journalist Ben Jacobs, der skriver, at en foreløbig aftale er kommet på plads mellem Newcastle og Al-Shabab. Derfor er der meget, der tyder på, at han inden længe forlader den engelske klub.

“Al-Shabab FC og Newcastle har indgået en foreløbig aftale omkring Miguel Almiron. Almiron er efter sigende åben over for skiftet, men aftalen er ikke afsluttet endnu,” skriver Jacobs på X.

Al-Shabab har mange penge at købe ind for, men det er ikke en af de fire klubber, der er ejet af Public Investment Fund. Det er derimod Al-Nassr, Al-Hilal, Al-Ahli og Al-Ittihad, der er det.

Jacobs melder intet om, hvad Newcastle kan se frem til at indkassere for salget af Almiron. Det er dog ikke utænkeligt, at de får en fornuftig pris for ham.

Ifølge Transfermarkt blev han hentet til klubben i 2021. Dengang betalte Newcastle 24 millioner euro for ham, hvilket svarer til 180 millioner kroner. I dag vurderes han at være 30 millioner euro værd, svarende til cirka 220 millioner kroner.

Der har også været rygter om, at Kieran Trippier kan være på vej til Bayern München. Angiveligt skulle Newcastle dog ikke have nogen interesse i at give slip på ham i dette transfervindue.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024