Nederlag til Milan sætter gang i rygterne om José Mourinho

Foto: Jonathan Moscrop/Getty Images

AS Romas nederlag til AC Milan har sat gang i nye rygter om José Mourinhos fremtid i den italienske klub.

AS Roma-ejerne er ikke tilfredse med de resultater, der er blevet leveret af José Mourinho på det seneste. Ifølge Sportmediaset kan det føre til en fyring, så de kan erstatte ham med Daniele De Rossi.

Søndag var AS Roma igen i aktion, hvor det endte med et nederlag på 3-1 til AC Milan på Stadio Meazza. Det har betydet, at de nu har fem point op til en europæisk placering i Serie A.

De håber fortsat på at kunne kvalificere sig til Champions League i næste sæson, men ifølge Sportmediaset er der ikke tilfredshed at spore hos klubbens ejere.

De er utilfredse med de resultater, der er blevet skabt på det seneste, hvilket omfatter 1-0-nederlaget til Lazio i Coppa Italia i sidste uge. Hertil har de også tabt fire ud af deres seneste otte kampe i Serie A. Derfor har de kun hentet seks ud af 24 mulige point.

Mediet skriver, at ejerne heller ikke er glade for den måde, som Mourinho har udtalt sig om dommerne på. Derfor gør de sig nu tanker om at fyre den portugisiske træner.

Ydermere lyder det også, at Mourinho ikke længere får støtte fra dele af fanmiljøet i AS Roma. De har kritiseret holdet både før og efter søndagens nederlag mod AC Milan.

Skulle det blive aktuelt med en fyring af Mourinho, skulle det ifølge Sportmediaset være De Rossi, der er den foretrukne kandidat til at tage over.

Han stod i sidste sæson i spidsen for SPAL i Serie B, men her blev han fyret efter kun 17 kampe. De tabte otte kampe, vandt tre og spillede seks uafgjort.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024