Mohamed Salah misser Egyptens næste to kampe ved AFCON

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Egypten må klare sig uden Mohamed Salah i de næste to kampe ved Africa Cup of Nations. Derfor er han ikke med, når de mandag spiller mod Kap Verde.

Mandag skal Egypten spille en vigtig kamp mod Kap Verde ved Africa Cup of Nations. For at sikre sig en plads i kvartfinalen, er de nødt til at vinde kampen. Og nu viser det sig, at de også bliver nødt til at vinde uden Mohamed Salah.

Hvis det skulle vise sig, at de får en plads i kvartfinalen, får de heller ikke glæde af ham her. Ifølge BBC er den 31-årige Liverpool-angriber nemlig ude med en skade i baglåret de næste to kampe.

Torsdag måtte han haltende forlade banen i opgøret mod Ghana, der endte 2-2. Det var netop forårsaget af den skade, som holder ham ude i de kommende to kampe.

Derfor er Egypten nødt til at finde en måde at slå Kap Verde uden Salahs hjælp. Formår de ikke at gøre dette, kan det betyde, at de er ude af AFCON.

“Undersøgelser af Mohamed Salah, kaptajnen for det egyptiske landshold, har vist, at han pådrog sig en baglårsskade og vil gå glip af holdets næste to kampe i ACFON,” lyder det fra det egyptiske fodboldforbund.

Hvis Egypten vinder over Kap Verde og ligeledes vinder den efterfølgende kvartfinale, vil Salah være klar til at hjælpe igen.

Fredag udtalte Liverpool-træner Jürgen Klopp, at han var bange for, at Salahs skade var alvorlig. Her påpegede han, at den egyptiske stjerne sjældent forlader banen med en skade. Netop derfor fik han den tanke, at det måtte være alvorligt.

“Han var chokeret og kunne ikke se, hvorfor han blev ramt af noget så intenst,” sagde Klopp ifølge BBC.

“Du bliver ramt af de her baglårsskader på en anden måde. Han mærkede det, og vi ved, hvor sjældent Mo (Salah, red.) går af eller behøver at blive skiftet ud, så det er bestemt noget.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024