Milan henter Filippo Terracciano i Verona

Foto: Giuseppe Cottini/AC Milan via Getty Images

AC Milan har bekræftet, at de har indgået en aftale med 20-årige Filippo Terracciano, som hentes i Hellas Verona.

Den unge Terracciano har skrevet under på en lang kontrakt med AC Milan, der løber frem til sommeren 2028. Det skriver Football Italia, der også meddeler, at han skal spille med trøje nummer 38.

AC Milan bekræfter i en pressemeddelelse, at de har hentet i Terracciano i Verona.

Den italienske klub har ikke meldt noget ud om prisen. Det lyder dog, at den samlede værdi af aftalen løber op i 5 millioner euro. Det svarer til lidt over 37 millioner kroner.

Efter sigende skal Milano-klubben betale cirka 29 millioner kroner med det samme. Resten af beløbet vil være i form af bonusser, hvorfor der ikke er tale om en garanteret betaling.

I forbindelse med salget af Terracciano har Verona sikret sig en videresalgsklausul på 10%. Derfor er den italienske klub sikret at få 10% af værdien af et fremtidigt salg.

Den unge stjerne ankom til klubben i Milano mandag, hvor han fik udført et lægetjek. Lørdag var han derfor ikke en del af den trup, der tabte 2-1 til Inter Milan.

Det vakte naturligvis en del opsigt, at han ikke var med i kampen. Det skyldes, at han inden da havde været med i alle kampe i Serie A for Verona.

I 14 ud af 18 kampe var han med fra start, hvilket har bragt hans samlede antal professionelle kampe op på 39 stk.

AC Milan skal i aktion onsdag aften, hvor de skal spille kvartfinale i Coppa Italia. Om det ender med, at deres 20-årige nyindkøb får spilletid i denne kamp, er der endnu ikke meldt noget ud om.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024