Messi fanget i trafikken: Pludselig kaster bilist noget ind gennem vinduet

Foto: X

En video af Lionel Messi, der er fanget i trafikken, er gået viralt, og det er der en helt særlig årsag til.

Sidste år valgte Lionel Messi at forlade Paris Saint-Germain, som han skiftede til, da FC Barcelona ikke havde råd til at give ham en ny kontrakt.

Der var et væld af rygter om, hvad hans fremtid ville byde på. Blandt andet blev han sat i forbindelse med en retur til Barcelona. Det stod dog hurtigt klart, at det rent økonomisk ikke ville hænge sammen for den spanske klub.

Desuden har han i en årrække været ambassadør for Saudi-Arabien, hvorfor der var meldinger om et skifte til Saudi Pro League. Angiveligt fik han også flere lukrative tilbud fra den saudiarabiske liga, men de blev alle afvist.

I sidste ende blev det offentliggjort, at han havde skrevet under på en aftale med Inter Miami, som er delvist ejet af David Beckham. Og her er der blevet taget rigtig godt imod den argentinske stjerne.

Fansene er vilde med ham, og derfor er de naturligvis også meget opsatte på at møde ham. Det viser en video, der er gået viralt på det sociale medie X. Her bliver han stoppet i trafikken, så han kan signere en trøje.

I videoen ser man, at en gruppe fans kører op på siden af Messi i trafikken. Kort efter bliver der kastet en argentinsk trøje over i Messis bil, som han straks giver sig til at signere, inden han kaster den tilbage.

Da de får trøjen tilbage, fører det til stor jubel fra de fans, der sidder i bilen. Det er derfor tydeligt at høre, at de er i ekstase over, at han tog sig tid til at sætte sin autograf på trøjen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024