Mbappé med klar besked om muligt skifte til Arsenal eller Chelsea

Foto: Alex Grimm/Getty Images

Kylian Mbappé står uden kontrakt til sommer, men har nu meldt klart ud om potentielt skifte til Arsenal eller Chelsea.

Der har været rygter om, at Kylian Mbappé allerede har besluttet sig for at forlade PSG. Han har dog afvist, at der skulle være hold i dette, da han endnu ikke har besluttet noget.

Den 25-årige stjerne er i sin gode ret til at indgå i forhandlinger med klubber i hele Europa. Det skyldes, at hans kontrakt med PSG udløber efter denne sæson.

Da han står uden kontrakt, er det muligt at hente den franske stjerne på en fri transfer. Det har medført, at han er blevet kædet sammen med en lang række klubber i hele Europa.

Blandt andet skulle både Arsenal og Chelsea være nævnt som destinationer, da de begge er på jagt efter en ny angriber. De to engelske klubber har haft problemer i offensiven i denne sæson, og det har hæmmet deres samlede præstation.

Begge klubber har været kædet sammen med Ivan Toney og Victor Osimhen i denne måned. Det virker dog ikke sandsynligt, at nogen af klubberne beslutter sig for at foretage indkøb af denne kaliber i januar.

Mbappé har heller ikke planer om et skifte midt på sæsonen. Hvis et skifte bliver en realitet, sker det først til sommer, hvor han står uden kontrakt.

Men han må gerne skrive under på en forhåndsaftale allerede nu. Dog er det ikke sket endnu, da han selv har afvist, at han har truffet sin beslutning om fremtiden.

“Jeg har ikke taget nogen beslutning om min fremtid. Jeg tog ikke et valg. Ingen taler om min situation i klubben, det er ikke et emne,” sagde han ifølge football.london.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024