Mathias Zanka Jørgensen åbner op om FCK-retur

Foto: Chloe Knott - Danehouse/Getty Images

Mathias Zanka Jørgensen bliver igen sat i forbindelse med en retur til FC København.

Det er sket flere gange, at Mathias Zanka Jørgensen er blevet sat i forbindelse med en retur til FC København. Det er dog endnu ikke blevet en realitet, men det kan blive.

Den danske forsvarsspiller er ikke afvisende over for idéen om at vende tilbage. Det afslører han i et interview med Discovery+.

“I den forfatning, som FCK er i lige nu, så vil det altid være interessant. Der er tre aktører, som alle sammen skal være enige om, det er en god idé. Vi må se, om timingen er rigtig for alle tre,” siger han.

Derefter kommer han også med stor ros af træner Jacob Neestrup. Han roser ham blandt andet for den ledelsesstil, som den danske træner benytter sig i FCK.

“Jeg kan godt lide den måde, som Jacob kører tingene. Og det er måske mere den stil, jeg har været vant og godt kan lide,” siger han.

Desuden siger han, at han også er rigtig glad for at være i Brentford. Han er især taknemmelig for, at de valgte at give ham en chance tilbage i 2021. Derfor er det naturligvis ikke sikkert, at han beslutter sig for at forlade den engelske klub.

I forbindelse med dette interview siger han også, at han ved, at der har været følere ud fra FCK. Hvorvidt det ender med at føre noget med sig, er naturligvis svært at sige noget om på nuværende tidspunkt.

Hvis han ender med at skrive under på en aftale med FCK, vil det bestemt ikke være første gang. Derimod har han været i klubben over tre omgange. I løbet af de tre perioder er det blevet til mere end 300 kampe i den hvide trøje.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024