Marseille er åbne for tilbud på Vitinha

Foto: Jonathan Moscrop/Getty Images

Marseille er klar til at skille sig af med Vitinha. Det kræver dog, at det rette bud lander på bordet i den franske klub.

Ifølge Fabrice Hawkins er Marseille klar til at sende den 23-årige Vitinha videre mod nye eventyr. Hvis det skal blive en realitet, kræver det dog, at det rette bud kommer.

Det kan komme som en stor overraskelse, da det er mindre end et år siden, man hentede ham i Braga. Dengang betalte de 32 millioner euro, svarende til cirka 240 millioner kroner, for at hente ham til Ligue 1.

Skifte til den franske klub har dog ikke været den store succes for Vitinha. Han blev hentet med henblik på at skulle være en af de drivende kræfter i Marseille-angrebet. Men sådan er det ikke gået.

Han har ikke præsteret godt nok, og det har medført, at han er blevet overgået af Pierre-Emerick Aubameyang på Stade Vélodrome. Den tidligere Braga-spiller har kun bidraget med seks mål i 41 kampe, hvilket man ikke er tilfreds med i den franske klub.

Ifølge Get Football News er Marseille villige til at overveje de fleste tilbud. Derfor har de ikke slået sig fast på, at han skal sælges, selvom de ville foretrække et rent salg.

Viser en klub interesse i at leje ham, vil de dog ikke udelukke det. Angiveligt håber de på at kunne sælge ham for omkring 20 millioner euro, hvilket svarer til cirka 150 millioner kroner.

Hvad der også har været med til at så tvivl om den 23-årige stjernes fremtid på Stade Vélodrome er, at klubben for nylig hentede Faris Moumbanga. Derfor er der meget, der indikerer, at Vitinha ikke har en fremtid i Marseille.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024