Marcus Rashfords straf afsløret efter at have bedraget ‘skuffet’ Ten Hag

Foto: Lewis Storey/Getty Images

Marcus Rashford er kommet i problemer i Manchester United, hvilket nu koster ham en straf.

Marcus Rashford er blevet informeret om, hvordan han kan se frem til at blive straffet for sin seneste bommert. Den engelske kantspiller blev i midtugen opdaget i at have været i byen for derefter at melde sig syg til fredagens træning.

Han var i aktion i Premier League-kampene mod Nottingham Forest og Tottenham Hotspur i denne måned. Men søndag var han ikke en del af truppen til kampen mod Newport County i FA Cup.

Efter kampen blev United-træner Erik ten Hag spurgt ind til Rashfords fravær. Det var dog ike noget, som han ønskede at tale specielt meget om.

“Han meldte sig syg. Resten er en intern sag. Jeg håndterer det. Vi vil håndtere det,” sagde han ifølge Football365.

Mediet The Athletic skriver, at den 26-årige Rashford blev fanget på videooptagelser på en bytur i Belfast. Han var i byen onsdag forud for en planlagt fridag, men torsdag tog han igen i byen. Det betød, at han ikke blev klar til at deltage i fredagens træning.

The Sun skriver, at det har fået konsekvenser for Rashford, da han kan se frem til en straf. Konkret står han til at skulle betale en bøde på hele to ugers løn, hvilket er 650.000 pund. Det svarer til cirka 5,6 millioner kroner.

“Da det første gang kom frem, at Marcus (Rashford, red.) havde misset træning, fordi han havde været i byen aftenen før, nægtede han det,” siger en kilde til The Sun.

“Det er utroligt, at han troede, at han kunne besøge en natklub fuld af mennesker og påstå, at det ikke skete. Manageren (Ten Hag, red.) føler sig meget svigtet.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024