Marco Reus anklaget for kupforsøg: Nu tager han bladet for munden

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Marco Reus har på det seneste været udsat for ondsindede rygter, men nu har han fået nok. Derfor har han valgt at tage bladet fra munden.

Nu er det blevet for meget for Marco Reus, der har valgt at tale ud.

På det seneste har der været en del rygter om, at han har et dårligt forhold til cheftræner Edin Terzic.

Ikke nok med det, så har flere tyske medier rapporteret, at han skulle have gjort et forsøg på at få Terzic fyret.

Tilsyneladende har det gået ham så meget på, at han ikke længere vil være med. Derfor har den tyske stjerne, der har været en del af Borussia Dortmund siden 2012, valgt at tage bladet fra munden.

“Der har ikke været noget kupforsøg. Hverken fra mig eller fra andre spillere. Det var hårdt at læse, og det gjorde mig også rasende,” siger Marco Reus til Sport1.

“Jeg har været igennem meget i min karriere, og jeg er faktisk ikke typen, der lader negative overskrifter komme for tæt på mig. Men denne anklage gjorde mig vred. For mig er der en grænse, der er overskredet, og derfor vil jeg ikke lade det være sådan.”

Han slår også fast, at han ikke har problemer med sin træner. Faktisk beskriver han deres forhold som værende både ‘tæt og godt’.

“Jeg vil beskrive vores forhold som meget tæt og godt. Og det er derfor, vi ofte taler åbent med hinanden. Men det gør jeg ikke kun privat, men også når vi som teamråd taler med Edin,” lyder det fra Reus.

Dortmund har ikke haft den store succes i Bundesligaen i denne sæson.

Det har betydet, at de ligger på en 5.-plads og med stor sandsynlighed er ude af kampen om titlen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024