Manchester United vil hente ‘tæt ven’ til Christian Eriksen

Foto: Maja Hitij/Getty Images

Manchester United vil forsøge at hente en ‘nær ven’ af Christian Eriksen i en byttehandel med et af deres egne talenter.

Manchester United har haft store problemer på midtbanen i denne sæson, hvilket har været forårsaget af dårlige præstationer og skader.

Derfor er Erik ten Hag ivrig efter at hente en ny midtbanespiller til klubben. For at nå i mål med dette, er han klar til at sende et af truppens unge talenter videre.

Ifølge The Sun har United valgt at tilbyde kantspiller Facundo Pellistri til Sporting Lissabon. Til gengæld vil de have danske Morten Hjulmand den anden vej.

Hjulmand har været en meget vigtig spiller for Ruben Amorim i denne sæson, og har kun siddet ude i en enkelt kamp, siden han kom til klubben. Han har været i den portugisiske klub siden sommer, hvor han blev hentet i Lecce.

Sporting er ikke meget for at give slip på ham, og har gjort det klart, at byttehandlen ikke kan komme på tale. I stedet har de henvist til hans frikøbsklausul, der lyder på 69 millioner pund, svarende til næsten 600 millioner kroner.

Det er ingen hemmelighed, at Ten Hag er ude efter en defensiv midtbanespiller. Det skyldes primært, at Sofyan Amrabat ikke har præsteret i denne sæson. Derfor står han ikke til at få et permanent skifte til Old Trafford til sommer.

Hjulmand er i denne sæson blevet overvåget af United, der har sendt talentspejdere til mindst seks Sporting-kampe. Derfor har de gjort forarbejdet ordentligt og har vurderet, at han kan være en god tilføjelse til truppen.

Både Rasmus Højlund og Christian Eriksen siges at være klar til at spille sammen med Hjulmand på Old Trafford, og ifølge Sportbible er sidstnævnte en ‘nær ven’ til Hjulmand.

Eriksen siges at være en form for mentor for den 24-årige dansker, når de samles med landsholdet. Det kan vise sig at være en fordel, hvis det ender med, at han skifter til den engelske klub.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024