Manchester United overvejer at flytte

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Manchester United er klar til at rive teltpælene op, da de over at finde et nyt sted til træningsanlægget Carrington.

Manchester United har siden årtusindskiftet benyttet sig af træningsanlægget Carrington til deres førstehold.

Da de flyttede ind for mere end tyve år siden, var det et af de mest moderne anlæg i verden. Men sådan forholder det sig ikke længere, og det har ført til kritik af klubben.

Blandt andet har de fået kritik fra Cristiano Ronaldo, der har været meget åben omkring, at Carrington ikke havde ændret sig mellem hans første og anden tid i klubben. Og her er der altså tale om en periode på hele 13 år.

Nu lyder det, at den engelske klub er kommet frem til den konklusion, at det er på tide at flytte. Ifølge Manchester Evening News har de siden 2022 kigget på deres muligheder for at bygge et nyt og tidssvarende anlæg.

Til en start var der også overvejelser om, hvorvidt det ville være nok at forbedre det nuværende anlæg. Nu er man dog nået frem til, at det ikke vil være tilstrækkeligt, hvis de skal kunne realisere deres sportslige ambitioner.

Det har angiveligt medført, at de har kigget på landbrugsjord i nærheden, så de kan opføre et helt nyt anlæg. Det kan dog vise sig at blive svært, da det ikke er nemt at bygge fodboldbaner på jord, der tidligere har været anvendt til fødevareproduktion.

Efter sigende har de hentet en del inspiration hos Leicester, der tilbage i 2021 slog dørene op for deres anlæg, Seagrave.

Her er det også værd, at Mags Mernagh, der stod for at designe dette anlæg, i dag er direktør for infrastruktur i United. Derfor er det også ham, der skal løfte denne opgave for Old Trafford-klubben.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024