Manchester United menes at være imod Jadon Sancho-option

Foto: Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Manchester United kommer med stor sandsynlighed til at vinke farvel til Jadon Sancho i dette transfervindue.

Der er efterhånden ikke meget, der tyder på, at Jadon Sancho kommer til at fortsætte i Manchester United. Derimod er det meget sandsynligt, at han inden længe vender tilbage til Borussia Dortmund i Tyskland.

Det var her, han fik sit helt store gennembrud. Det var også her, at United fik øjnene op for ham, hvorfor de besluttede at købe ham i 2021.

Alt tyder på, at han vender tilbage på en lejeaftale, der løber resten af denne sæson. Ofte er der i en sådan aftale blevet inkluderet en købsoption, så den pågældende spiller kan skifte permanent ved aftalens udløb.

Men ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano kommer det ikke til at være tilfældet i denne omgang. Han mener at vide, at United ikke ønsker, at der skal være en sådan option i aftalen med Sancho.

Det skyldes primært, at han ikke har spillet længe, og derfor er hans værdi lav. Beslutter de sig for at inkludere en option, kan de risikere at skulle sælge ham til en meget lav pris.

Det er de naturligvis ikke interesserede i på Old Trafford, hvorfor de har nægtet at inkludere en købsoption i aftalen. I stedet vil hans situation i den engelske klub blive taget op til vurdering på ny til sommer.

Da han blev hentet til Old Trafford i 2021 betalte klubben intet mindre end 630 millioner kroner for at hente ham. Siden da er det blevet til 82 kampe, hvori han har bidraget med 12 mål og seks oplæg.

I denne sæson er det ikke blevet til meget spilletid for Sancho. Det skyldes, at han er blevet lagt på is af træner Erik ten Hag, der nægter at inkludere ham i truppen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024