Manchester United-legende kommer med klar besked til Rasmus Højlund

Foto: Rasmus Højlund / Getty Images

Den tidligere Manchester United-spiller er kommet med en klar besked til Rasmus Højlund, der har haft det svært i denne sæson.

Rasmus Højlund har ikke haft den store succes efter sit skifte til Manchester United, da målene er udeblevet. Han blev hentet med håbet om, at han kunne være en løsning på deres offensive kvaler, men det har han ikke været.

Tværtimod måtte han bruge hele 15 kampe på at score sit første mål i Premier League. Det gjorde han i slutningen af december, hvorfor han skal forsøge at fortsætte disse takter i januar.

Den tidligere Manchester United-angriber Dimitar Berbatov er i denne forbindelse kommet med en klar besked til den 20-årige dansker.

Hvis han skal formå at blive ved med at score mål, er han nødt til at stoppe med at overkomplicere. Det er også vigtigt, at han ikke bliver for ivrig, da det kan ende med at give bagslag.

“Han bliver tit irriteret, når han ikke får bolden, og så vil han involvere sig endnu mere. Så begynder han at lave andre ting og komplicere sit spil. Så bliver han træt, og når han så skal bruge sine kræfter, er han ikke frisk,” siger han til Metro.

Samtidig kommer han også med en stikpille til Højlunds holdkammerater. De har nemlig ikke givet ham specielt meget at arbejde med i denne sæson.

“Lad os håbe, at der kommer mere at arbejde med fra medspillerne, og at han vil være der, når det gælder. Han skal ikke komplicere det eller blive irriteret, han skal bare fortsætte med at løbe mellem forsvarsspillerne og være klar. Hvis det kun er én chance i kampen, skal han være koncentreret, når bolden kommer til hans fødder og være klar til at score,” lyder det.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024