Manchester United er villige til at betale 1,1 mia. for Vinicius Junior

Foto: Burak Akbulut/Anadolu via Getty Images

Manchester United er klar til at betale en enorm sum for at hente Vinicius Junior til Old Trafford.

Manchester United har et rigtig godt øje til Vinicius Junior, som de er klar til at hente i Real Madrid. Det skriver den spanske avis SPORT.

Det lyder, at den engelske klub skulle være klar til at betale hele 129 millioner pund for den brasilianske stjerne. Det svarer til intet mindre end 1,1 milliarder kroner.

I de seneste sæsoner har Vinicius Junior formået at etablere sig som en af de bedste spillere i verden. Senest viste han sin store kvalitet frem, da Real Madrid vandt over FC Barcelona i Super Cup-finalen.

I denne sæson har han været en vigtig spiller for Madrid, da han har bidraget med 13 mål. I kampen mod Barcelona var han også afgørende, da han endte med at score et hattrick.

Derfor er det heller ikke underligt, at der er blevet lagt mærke til ham i andre klubber. En af de klubber, der siges at have et rigtig godt øje til ham, er Manchester United.

De Røde Djævle har haft det svært i denne sæson, hvor de især har manglet kvalitet i den offensive del af truppen. Blandt andet har deres indkøb af Jadon Sancho og Antony ikke været nogen succes.

Selvom United er klar til at betale rigtig mange penge for den brasilianske stjerne, virker et sådant skifte usandsynligt. Han er en vigtig spiller for Madrid, der derfor næppe har lyst til at give slip på ham.

Ifølge Football Talk er der kun én ting, der kan få Madrid til at sælge Vinicius.

Det vil nemlig kun være i tilfælde af, at det viser sig at være nødvendigt i forbindelse med deres jagt på Kylian Mbappé.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024