Manchester City-spillere var i chok over rival-skifte

Foto: Clive Rose/Getty Images

Det er ikke lang tid siden, at det kom frem, at han er skiftet til rivalerne. Dette har tilsyneladende overrasket flere spillere i Manchester City.

For omtrent en uge siden kom det frem, at Omar Berrada havde valgt at tage imod et job i Manchester United. Det er naturligvis lidt af en bombe, da han indtil nu har været ansat i Manchester City.

Det var mediet The Athletic, der var først ude med nyheden om dette. Kun et par timer senere blev det officielt bekræftet af United, at de havde indgået en aftale med ham.

Ifølge Pep Guardiola er det helt naturligt, at der kan ske et skifte mellem de to klubber. Det er dog ikke alle, der er enige i denne udlægning, da de to klubber har en lang historie som rivaler.

Ifølge mediet The Athletic er det netop dette, der har gjort, at hans skifte kom som et stort chok for flere spillere i City.

De befandt sig i Abu Dhabi på en træningslejr, da nyheden slap ud. Og tilsyneladende var der flere spillere, der havde svært ved at tro på, at det var sandt, hvad de læste.

En del af truppen ser skiftet som en anerkendelse af den succes, som City har haft igennem de seneste år. Dog skulle de også være overraskede over det faktum, at Berrada har besluttet sig for at skifte til de lokale rivaler.

Han er dog ikke startet i sit nye job endnu, da han og United er ved at finde ud af, hvornår han kan starte. Det er nemlig meget sandsynligt, at der er klausuler i hans kontrakt, der gør, at han ikke kan starte med det samme.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024