Manchester City-forsvarer kan ryge til Girona ved næste transfervindue

Foto: Masashi Hara/Getty Images

Girona siges at være tæt på at hente en forsvarer i Manchester United, som vil skifte til den spanske klub efter denne sæson.

La Liga-klubben har et ønske om at styrke deres defensiv, hvilket har fået dem til at gå på rov i Manchester City. Dette har nu medført, at en aftale skulle nærme sig.

Konkret er der tale om den spanske forsvarsspiller Sergio Gomez, som ikke får meget spilletid under Pep Guardiola. Han har tilbragt det meste af sin tid på bænken, efter at være blevet hentet i RSC Anderlecht i sommeren 2022.

Selvom han har været brugt som både kantspiller og den centrale midtbane, har Guardiola primært anvendt ham som venstreback. Det har han gjort med en varierende grad af succes, hvilket har haft betydning for mængden af spilletid for ham.

Desuden har både Josko Gvardiol og Nathan Ake spillet sig ind i truppen, hvorfor der ikke er meget spilletid tilbage til Gomez. Det betyder, at han kan være nødt til at forlade den engelske klub, hvis han vil være sikker på at få spilletid.

Ifølge mediet CityXtra har det ført til, at han kan være på vej til Girona. Der vil dog være tale om et lejeophold, der strækker sig over den kommende sæson. Derfor ser det ikke ud til, at han kommer til at forlade City i dette transfervindue.

Gironas har været i rigtig god form i denne sæson, hvor de har overrasket stort ved at være med i kampen om titlen. Formår de at holde fast i dette niveau, er det ikke udelukket, men det bliver en lang og hård kamp.

Der er ikke nogen meldinger om, hvorvidt der vil blive inkluderet en købsoption i kontrakten, så hans skifte til Girona kan blive permanent.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024