Lyon vil hente klublegende Karim Benzema

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

På det seneste har der været mange rygter om Karim Benzema, der angiveligt ønsker at forlade Saudi-Arabien.

Karim Benzema forlod i sommer Real Madrid til fordel for Al-Ittihad i Saudi-Arabien. Efter sigende trives han ikke i klubben, og derfor er han åben for et skifte retur til Europa.

Det har betydet, at han er blevet kædet sammen med flere klubber i den seneste uges tid. Blandt andet har der været rygter om, at de holder øje med ham i både Chelsea og Arsenal.

Nu melder RMC Sport-journalisten Fabrice Hawkins, at Olympique Lyon skulle være ivrige efter at hente Benzema. På grund af økonomien, kan det dog blive svært for den franske klub at nå i mål med dette.

Benzema har en fortid i Lyon, hvor han slog igennem på deres akademi. Tilbage i 2009 blev han solgt til Real Madrid, de betalte omkring 260 millioner kroner for at hente ham. Inden da nåede han at spille 148 kampe og score 66 mål for Lyon.

Hvis Benzema skal forlade Al-Ittihad, vil det kræve, at han er villig til at ofre sin høje løn. Der er ganske enkelt ingen klub i Europa, der har mulighed for at matche hans nuværende løn. Dette gælder i særdeleshed for en klub som Lyon.

Ifølge AFP er hans situation i den saudiarabiske klub blevet anspændt, da han for nylig vendte hjem fra en ferie 17 dage for sent. Det skulle have resulteret i, at ledelsen i klubben ville afholde et møde om hans situation.

Ifølge Hawkins håber Lyon på at kunne udnytte dette til at hente ham retur. Kilder i klubben fortæller dog, at det kan blive svært rent økonomisk at få det til at hænge sammen. Derfor vil det i høj grad afhænge af Benzemas villighed til at gå ned i løn.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024