Lyngby Boldklub skal på jagt efter ny træner

Foto: Freyr Alexandersson / Getty Images

Lyngby Boldklub er nødt til at sætte jagten ind på en ny træner.

Freyr Alexandersson er snart færdig som træner i Lyngby Boldklub. Han har taget imod et andet job, hvorfor den danske klub skal se sig om efter en afløser.

Det er dog ikke kun Freyr Alexandersson, de kommer til at sige farvel til i Lyngby Boldklub. Ifølge B.T. skal de i samme ombæring finde en afløser for assistenttræner Jonathan Hartmann, der også er færdig i klubben.

I første omgang lød det, at Freyr Alexandersson havde valgt at sige op. Senere har bold.dk meddelt, at det ikke er tilfældet. Derimod skulle han være blevet solgt til den belgiske klub Kortrijk.

Han har endnu ikke skrevet under på sin nye kontrakt, men ifølge bold.dk kommer til at ske torsdag. Først venter der sig dog en rejse til Belgien.

Det er ikke en større formue, der bliver betalt for Freyr Alexandersson, men det kommer alligevel til at klirre lidt i kassen i Lyngby. Ifølge bold.dk skulle de have sikret sig en betaling på to millioner kroner for ham.

Klubben har endnu ikke meldt noget ud om, hvad deres planer er for resten af sæsonen. Der er dog forlydender om, at Niels Frederiksen skulle være blandt kandidaterne til at overtage efter Freyr Alexandersson.

Den islandske træner har også været i dialog med både Viborg og OB. Derfor kommer det næppe bag på Lyngby Boldklub, at han har besluttet sig for at søge nye græsgange.

Den 41-årige Freyr Alexandersson ankom til klubben i sommeren 2021. Inden da havde han erfaring som assistenttræner i Al-Arabi i Qatar. Desuden har han også været tilknyttet det islandske landshold som assistenttræner.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024