Luner i kassen: José Mourinho tjener vildt beløb på fyring

Foto: Jonathan Moscrop/Getty Images

José Mourinho er blevet fyret som træner i AS Roma, og det er ikke første gang, at han har prøvet dette.

Der er mange, der anser José Mourinho for at være en af de bedste trænere i verden. Af denne grund har han gennem tiden været træner i en lang række af de største klubber i verden.

Senest stod han i spidsen for AS Roma, som han blandt andet nåede at føre til triumf i Conference League. Han får dog ikke mulighed for at gentage denne bedrift, da han for nylig fik stukket en fyreseddel i hånden.

På det sociale medie Instagram har han delt et opslag, hvor han antyder, at han er ked af fyringen. Han kan dog glæde sig over, at han får en pose penge med i hånden, da han er blevet fyret cirka et halvt år før tid.

Som nævnt, så er det langt fra første gang, at José Mourinho har stået i en situation, hvor han er blevet fyret. Tværtimod er det noget, som han har prøvet et væld af gange i sin karriere.

I de fleste tilfælde har han kunnet glæde sig over, at han har fået penge med i hånden. Ifølge Daily Mail har han faktisk scoret kassen på at blive fyret i forskellige topklubber.

I alt er han blevet fyret seks gange, hvilket tæller to gange i Chelsea. Hertil er han også blevet fyret i både Real Madrid, Manchester United, Tottenham og AS Roma.

De mange fyringer har sikret ham i alt 80 millioner pund i kompensation, hvilket svarer til lige i underkanten af 700 millioner kroner. Derfor har det været en rigtig god forretning for den portugisiske træner.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024