Lukas Lerager åbner op: Afviste FCK to-tre gange

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Lukas Lerager har været en stor profil for FC København, og har flere gange spillet en stor rolle. Men faktisk afviste han klubben flere gange.

I efteråret var Lukas Lerager med til at føre FC København videre fra gruppespillet i Champions League.

Og denne vinter kan han glæde sig over at have været en del af truppen i tre år. Han har i denne forbindelse afsløret, at det faktisk kunne være gået helt anderledes.

I et interview med det franske medie So Foot afslører han, at det ikke var nemt at lokke ham til Danmark. Derfor endte det også med, at han afviste FC København flere gange.

“Jeg afviste faktisk FCK de første to-tre gange, de kontaktede mig. Men i sidste endte følte jeg, at de virkelig ville have mig til at komme hjem, så jeg talte med min kone om det,” siger han.

“Vi sagde: ‘Okay, vi gør det’. Det handlede også om at spille om titler – med lidt held vinde titler – og spille i Champions League eller som minimum i Europa.”

Han lægger ikke skjul på, at han er glad for sin beslutning, da det har givet ham mange muligheder. Desuden siger han, at han håber på at få flere minder som FCK-spiller.

“Når jeg kigger tilbage, var det den rette beslutning, for jeg har jeg har oplevet så mange fantastiske ting, og vi har opnået meget i de seneste tre år. Jeg har allerede mange gode minder, men jeg håber på mange flere,” siger han.

Siden skiftet til den danske storklub har den 30-årige Lerager spillet 135 kampe. Han har også været med til at vinde to mesterskaber og en pokaltitel.

I første omgang blev han hentet på en lejeaftale fra Genoa. Senere blev skiftet gjort permanent, hvorfor han har været i FCK lige siden.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024