Liverpool vil holde møde om Mbappé: Han er ‘vild’ med Klopp

Foto: Alex Grimm/Getty Images

Kylian Mbappé forventes at forlade Paris Saint-Germain til sommer, når hans kontrakt udløber. Det vides dog endnu ikke, hvor han skal fortsætte sin karriere.

Liverpool er en af de klubber, der siges at have et godt øje til Kylian Mbappé. Derfor vil klubbens ledelse mødes og tale om mulighederne for at hente ham til Anfield.

Ifølge Le10Sport er det fortsat PSG, der er favoritter til at sikre hans underskrift til sommer. Det betyder dog ikke, at Liverpool er helt ude af kampen.

Hvis de skal gøre sig forhåbninger om at hente ham til Liverpool, er de dog nødt til at være meget overbevisende. Det skyldes især, at de næppe kan konkurrere med de økonomiske tilbud fra PSG og Real Madrid.

Der vil i den kommende tid være dialog mellem den engelske klub og Mbappés repræsentanter. Det store spørgsmål er dog om Anfield-klubben kan sammensætte et tilbud, der økonomisk er interessant nok for Mbappé.

Le10Sport-journalist Alexis Bernard har for nylig rapporteret, at Jürgen Klopp faktisk har været i kontakt med Mbappé i flere år. Det kan derfor også ende med at spille ind, da den franske stjerne ‘rigtig godt’ kan lide Klopp.

Real Madrid har også et godt øje til ham, og har angiveligt allerede givet ham et tilbud. Her skulle der være tale om et tilbud med en årsløn på omkring 200 millioner kroner. Det kan blive svært for Liverpool at matche dette.

Desuden siges han også at være blevet tilbudt en stor bonus ved underskrivelse af kontrakten. Denne bonus skulle angiveligt lyde på hele 130 millioner euro, hvilket svarer til omkring 970 millioner kroner.

I denne sæson har Mbappé været en vigtig spiller for PSG, da det er blevet til 22 mål i 23 kampe.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024