Liverpool-ungdomsspiller scorer et mål hver 71. minut: Rykker hurtigt op i rækkerne

Foto: Jess Hornby/Getty Images

En ung Liverpool-angriber har tiltrukket sig en del opmærksomhed, da han i denne sæson har scoret 17 mål. Det er et mål hvert 71. minut på banen.

Den 17-årige Jayden Danns, der fylder 18 år tirsdag, har gjort sig positivt bemærket i denne sæson. Derfor har han fået en større rolle hos Liverpools U21-hold i resten af sæsonen.

Den unge angriber, der er søn af tidligere Premier League-spiller Neil Danns, begyndte denne sæson på deres U18-hold.

Da 2023 gik på hæld, havde han scoret 15 mål i 13 kampe for Marc Bridge-Wilkinsons hold. Blandt andet stod han for at score et afgørende mål mod Fleetwood i FA Youth Cup, som sikrede Liverpool sejren.

Lørdag var både U18- og U21-holdet i aktion i deres første kamp i ligaen i 2024. Men her var Danns ikke i aktion for U18-holdet, da han i stedet var rejst til Brighton med U21-holdet.

Han fik sin første start for holdet mod Brighton, der endte med et 4-2-nederlag. Det ændrer dog ikke på, at Danns gjorde sig positivt bemærket. Han scorede nemlig sit første U21-mål allerede efter 13 minutter.

Derfor er han nu oppe på 17 mål i 16 kampe, da han også scorede fra bænken for Barry Lewtas’ hold i september mod Monaco.

Han har også lavet to oplæg i denne sæson, hvorfor Danns i gennemsnit bidrager med et mål eller oplæg hvert 63,2. minut. Desuden har han i denne sæson bidraget med et mål hvert 70,7. minut.

Derfor er det meget sandsynligt, at han har gjort sig fortjent til en mere fast rolle på U21-holdet. På sigt kan han endda komme til at spille en rolle på førsteholdet i Liverpool.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024