Liverpool-legende tangerer Ryan Giggs på utrolig rekordliste

Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Den tidligere Liverpool-spiller har opnået en fantastisk bedrift, som har bragt ham op på siden af Ryan Giggs.

Det er ikke mange, der kan bryste sig af en lige så imponerende karriere som James Milner. Han fylder snart 38 år, men alligevel spiller han fortsat mere eller mindre fast i Premier League.

Derfor var han også en del af startopstillingen for Brighton, der tirsdag tørnede sammen med West Ham i Premier League.

Det var desuden ikke en helt tilfældig kamp for Milner. Derimod var det hans kamp nummer 632 i den bedste række i England. Det er kun ganske få andre, der kan prale af at have opnået dette nummer.

Ifølge bold.dk betyder dette, at han nu tangerer Ryan Giggs på 2.-pladsen over spillere med flest spillede kampe i Premier League.

Hvis han skal overtage 1.-pladsen, så kræver det, at han kan holde liv i sin karriere. Denne plads er Gareth Barry indehaver af, da han nåede at spille 652 kampe, inden det var tid til at trække sig tilbage.

Formår Milner at få forlænget sit ophold i Brighton eller sikre sig en kontrakt i en anden Premier League-klub, kan han overgå ham. Det er dog ikke muligt for ham at opnå dette i denne sæson.

Det skyldes, at der kun er 18 kampe tilbage i denne sæson. Hvis den 38-årige legende får spilletid i dem alle, vil han runde 650 kampe.

Han fik sin debut i den bedste engelske række i november i 2002, hvor han blev sendt på banen for Leeds. Han fik kun seks minutter på banen i denne kamp. Efterfølgende har han spillet for klubber som Aston Villa, Newcastle, Manchester City og Liverpool.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024