Leonardo Bonucci tæt på overraskende skifte

Foto: Lars Baron/Getty Images

Leonardo Bonucci siges at være meget tæt på et overraskende skifte væk fra tyske Union Berlin.

Leonardo Bonucci skiftede i september sidste år til Union Berlin, hvorfor han kun har været en del af den tyske klub i et halvt år. Alligevel lyder det, at han kan være på vej væk fra Bundesliga-klubben.

Den 36-årige forsvarer er meget tæt på et skifte til Fenerbahce i Tyrkiet, skriver mediet Calciomercato.

Faktisk skulle en aftale være så tæt på, at Bonucci tirsdag vil ophæve med Union Berlin. Når der er kommet styr på dette, vil han rejse til Tyrkiet. Her skal han færdiggøre de sidste detaljer og skrive under på sin nye kontrakt.

Flere tyrkiske medier mener at vide, at der er en helt særlig grund til, at han ønsker at skifte til Fenerbahce. Angiveligt handler det om, at han vurderer, at det vil give Bonucci bedre chancer for en deltagelse ved EM.

Der har tidligere været rygter om, at han skulle være åben for et skifte hjem til Italien. Dengang lød det, at han savnede sit hjemland, og derfor ønskede at vende tilbage.

I den forbindelse blev det nævnt, at han kunne være på vej til Genoa eller AS Roma. Ingen af de to klubber endte dog med at gøre alvor af deres interesse i ham.

Det har medført, at Bonucci nu ligner en mand, der er på vej til Tyrkiet. Hans ophold i Berlin har ikke været den store succes, da han kun har fået spilletid i ti kampe.

Hans kontrakt med klubben udløber til sommer, men det ser ud til, at den bliver ophævet før tid. Der var ellers en option på yderligere et år i denne kontrakt. Intet tyder dog på, at det ender med, at den bliver udnyttet.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024