Kylian Mbappé vil betale mange penge for det normale liv

Foto: Christian Liewig - Corbis/Getty Images

Det er langt fra alt, der er positivt ved at være professionel fodboldspiller. Derfor ville Kylian Mbappé også være villig til at betale mange penge for et ‘normalt liv’.

Der er mange, der tænker, at det må være rigtig fedt at være professionel fodboldspiller. Og det er det sandsynligvis også. Men man kommer ikke udenom, at der også er en bagside af medaljen, som man skal tage med.

Det er noget, som Kylian Mbappé kan skrive under på. Han er en af de største stjerner i moderne fodbold, hvilket betyder, at der er mange ting, han ikke kan gøre.

Han har f.eks. ikke mulighed for at gå en tur ned til bageren efter morgenbrød. Og det er kun én af de ting, som han savner at kunne gøre.

“Købe brød nede ved bageren? Jeg ville betale rigtig mange penge for at kunne gøre den slags ting, som er normalt for de fleste mennesker. Jeg har mistet spontaniteten ved at være et menneske,” siger han til franske Envoye.

Hvis han fik muligheden for at være usynlig i 48 timer, er han ikke i tvivl om, hvordan han ville bruge tiden. Han ville nemlig udnytte det faktum, at han ikke blev genkendt af andre.

“Jeg ville tilbringe mine to dage udenfor. Det er helt sikkert. Det kan jeg sige uden at tænke,” lyder det, inden han fortsætter:

“Gå ud at spise stille og roligt på et brasserie, gå ud med mine venner, feste stille og roligt uden at folk kommer og ser mig. Bare gøre de enkle ting i livet.”

Kylian Mbappé har været meget i fokus på det seneste. Det skyldes, at han kan være på vej væk fra PSG, hvor han har kontraktudløb til sommer. Blandt andet har han været kædet sammen med et skifte til Real Madrid.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024