Kylian Mbappé siger nej til halv milliard for at sikre skifte væk fra PSG

Foto: Alex Grimm/Getty Images

Kylian Mbappé er åben for at forlade Paris Saint-Germain til sommer, hvor hans kontrakt udløber.

Den franske stjerne Kylian Mbappé siger nej til en stor sum penge, hvis han beslutter sig for at forlade Paris Saint-Germain til sommer. Efter sigende handler det om, at han vil forsøge at gøre det lettere at forlade klubben.

Sidste sommer indgik Mbappé en aftale med klubben om, at han skal give afkald på en bonus på over 520 millioner kroner, hvis han skal forlade klubben. Dermed vil de være bedre dækket ind økonomisk, hvis han vinker farvel til Parc des Princes.

Da hans kontrakt med PSG udløber denne sommer, må han allerede nu forhandle med andre klubber. Hvorvidt han rent faktisk er i gang med dette, er naturligvis svært at sige, da han intet har meldt ud.

Ifølge Le Parisien skulle Mbappé også have afvist en bonus på omkring 600 millioner kroner sidste år. Men det er blevet afvist af en kilde tæt på forhandlingerne, skriver NDTV.

Mbappé har selv bekræftet, at han har indgået en aftale med den franske klub. Hvad den konkret dækker over, er han dog ikke gået i detaljer med. Angiveligt handler det om, at han har valgt at give afkald på den førnævnte bonus.

Han kommer dog næppe til at mangle smør på brødet, da han i 2022 blev betalt en bonus på 1,1 milliarder kroner for at skrive under på sin kontrakt. Hertil er han også blevet betalt 540 millioner kroner om året i løn de seneste par år.

Det lyder også, at han kan sikre sig endnu en bonus, hvis han forlænger sin kontrakt med PSG. Angiveligt skulle den lyde på hele 1,49 milliarder kroner.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024