Kontraktdrama fortsætter: PSG stiller krav til Kylian Mbappé

Foto: Christian Liewig - Corbis/Getty Images

Kylian Mbappés fremtid er fortsat uvis, da han endnu ikke har truffet en beslutning.

I de seneste måneder har der været en del rygter om Kylian Mbappé. Årsagen er, at den franske stjerne står uden kontrakt til sommer. Derfor vil han kunne forlade PSG på en fri transfer.

Angiveligt skulle flere klubber være klar til at udnytte dette. Særligt har han dog været sat i forbindelse med Real Madrid, som har vist stor interesse for ham de seneste år.

Selvom han kan være på vej til Real Madrid efter denne sæson, har PSG ikke opgivet kampen om hans underskrift. Selvom de vil strække sig langt for at beholde ham, har de nu sat foden ned.

Det franske medie RMC Sport skriver, at PSG har stillet et nyt krav til Kylian Mbappé. De har nemlig gjort det klart, at de snart vil have et svar fra den franske stjerne.

Det kan dog blive svært, da han ikke har for vane at være ude i god tid. I 2022 stod han i samme situation, hvorfor det først var i maj, at han endte med at skrive under på sin nye kontrakt.

Da Kylian Mbappé endnu ikke har forpligtet sig til PSG, er Ligue 1-klubben begyndt at se sig om efter alternativer. RMC Sport mener at vide, at PSG skulle være pessimistiske omkring en mulig forlængelse.

Det ændrer dog ikke på, at de allerede har givet Kylian Mbappé et tilbud om forlængelse. Derfor er der også en forventning om, at der er forhandlinger mellem parterne.

Han vil sandsynligvis kunne sikre sig den mest lukrative kontrakt, hvis han bliver i PSG. Spørgsmålet er dog, hvorvidt det økonomiske aspekt er nok til at beholde ham i klubben.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024