Karim Benzemas advokat giver opdatering på klubskifte

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

De seneste uger har der været en del rygter om Karim Benzema. Nu reagerer hans advokat på mulighederne for et fremtidigt skifte.

Karim Benzema siges at være utilfreds med livet i Saudi-Arabien. Derfor er han klar til at forlade landet og dermed også klubben Al-Ittihad allerede i dette transfervindue.

Dette har medført, at han er blevet kædet sammen med flere forskellige klubber. Blandt andet er der forlydender om, at der skulle være interesse for ham i både Arsenal og Chelsea.

Nu har hans advokat, Hugues Vigier, reageret på den seneste tids rygter om et klubskifte. Her har han gjort det klart, at han ikke forlader Al-Ittihad i dette transfervindue. Dog har han antydet, at et skifte til Lyon kan blive en realitet på sigt.

“Når du er vant til et vist niveau af præstationer, og dine resultater er mindre gode i en periode, siger folk straks, at det er slutningen af din karriere,” siger han til RMC Sport.

“Jeg må sige, at jeg ville være meget glad for at se ham vende tilbage for at spille i Lyon. Det ville jeg gerne have… men det har han ikke fortalt mig endnu.”

Rygterne om, at han skulle være utilfreds i Saudi-Arabien, bygger blandt andet på en ferie til Mauritius. Her endte han med at tilbringe længere tid end forventet, da han ikke kunne forlade landet på grund af en cyklon.

Hans advokat afviser dog, at der skulle være hold i rygterne om, at han ikke er tilfreds i Al-Ittihad.

“Han har oplevet op- og nedture i sin karriere. Måske er denne periode mindre fremgangsrig, og han er også blevet skadet,” siger han.

“Han rejste i et par dage. Han blev forhindret i at vende tilbage til Saudi-Arabien af cyklonen. Han vendte derefter tilbage til Saudi-Arabien.”

“Vi så ham rejse sig fra asken. Hvis du husker, at han ikke spillede meget, da han ankom til Real Madrid. Men så blev han en helt essentiel spiller. Han har dårlige øjeblikke og bedre øjeblikke. Sådan er det for alle atleter.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024