Karim Benzemas problemer forsætter i Saudi-Arabien

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

Den tidligere Real Madrid-stjerne Karim Benzema er kommet i problemer i Saudi-Arabien.

Selvom man er en af de helt store stjerner i Saudi-Arabien, er det ikke alt, man kan tillade sig. Det har franske Karim Benzema fundet ud af.

Den spanske avis Marca skriver, at han er kommet i problemer i klubben Al-Ittihad, fordi han er vendt for sent hjem fra ferie.

Det har resulteret i, at han er blevet ekskluderet fra holdets træningslejr. Resten af truppen er derfor rejst til Dubai uden en af deres helt store stjerner.

Benzema havde fået besked på at vende tilbage fra ferie den 12. januar, men det gjorde han ikke. Og det skulle ikke gå ustraffet hen.

Det fik klubbens træner Marcelo Gallardo til at træffe en stor beslutning. Han valgte nemlig at udelade den franske stjerne fra sin trup, hvorfor han ikke er kommet med til Dubai.

Marca mener også at vide, at den 36-årige stjerne generelt ikke har været god til at møde op til træning i Saudi-Arabien. Bare i december endte han med at misse hele tre træninger.

Den spanske avis har fået Benzemas bagland til at reagere. De mener nemlig, at han har en god undskyldning for, hvorfor han ikke er nået tilbage fra ferie til tiden.

De hævder, at han ikke har haft mulighed for at rejse hjem fra Mauritius til tiden. Årsagen til dette skulle være, at han var blevet fanget på grund af dårligt vejr.

I denne sæson har Benzema været i aktion for Al-Ittihad i 15 kampe. I disse kampe er det lykkes ham at bidrage med ni mål, mens han også har stået for fem oplæg.

De er forsvarende mestre i Saudi Pro League, men har ikke haft samme succes i denne sæson. Derfor ligger de i skrivende stund på 7.-pladsen.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024