Karim Benzema fundet i Madrid: Han er ikke glad for Saudi-Arabien

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

Karim Benzema spiller i dag i Al-Ittihad, hvor han angiveligt har misset en træning. Desuden er han blevet spottet i Madrid.

Ifølge mediet Corriere della Sera har der været et mysterium omkring Karim Benzema, da han har været forsvundet i et par dage.

Mediet skriver, at Benzema havde forladt Saudi-Arabien, hvor han spiller for Al-Ittihad. Ikke nok med det, så gik han glip af en træningssession, ligesom han har slettet sig selv på de sociale medier.

Nu lyder det til, at situationen er ved at være under kontrol. I hvert fald har Corriere della Sera talt med en manager for den saudiarabiske klub, som har udtalt sig om situationen.

“Benzema tog til Madrid på grund af særlige omstændigheder. Han bad om tre dages orlov. Karim er professionel og er knyttet til holdet,” sagde han.

Angiveligt skulle han ikke være glad for sin tilværelse i klubben, hvilket har sat gang i rygter om, at han ville foretrække at forlade klubben.

Han har været udsat for en del kritik, da han ikke har leveret på det niveau, der har været forventet af ham. Efter skiftet er det blevet til 12 mål og fem oplæg i 20 kampe, men fansene havde åbenbart forventet mere.

Det faktum, at han er blevet spottet i Madrid, har kun fået rygterne til at svirre endnu mere. På nuværende tidspunkt er der dog intet, der indikerer, at han skulle være på vej tilbage til den spanske klub.

Han er fyldt 36 år, og er derfor i sin karrieres efterår. Derfor vil det ikke give meget mening for den spanske klub at hente ham. Derimod tyder alt på, at han ender med at blive i Al-Ittihad.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024