Kan tangere Ryan Giggs: Premier League-stjerne nærmer sig ny milepæl

Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Han har tilbragt hele sin karriere i engelsk fodbold, hvilket har medført, at han tirsdag aften kan tangere en fantastisk milepæl.

Den 37-årige James Milner kan bryste sig af en fantastisk karriere i engelsk fodbold, hvor han har tilbragt tid hos blandt andet Liverpool, Aston Villa og Brighton.

Tirsdag aften får han muligheden for at skrive endnu en milepæl på sit CV. Med andre ord, så vil han kunne cementere en af de mest imponerende karrierer i Premier League.

Hvis han bliver sendt på banen, når Brighton tirsdag aften spiller mod West Ham, vil han tangere en rekord sat af Ryan Giggs. Forud for tirsdagens kamp har han nemlig spillet 631 kampe i den bedste engelske række.

I skrivende stund er han derfor den spiller, der har spillet tredjeflest kampe i engelsk fodbold. Får han spilletid tirsdag aften, kommer han op på siden af Ryan Giggs, der nåede at spille 632 kampe.

Selvom han i starten af sæsonen tilbragte det meste af sin tid på bænken, har Milner formået at gøre sig gældende for Brighton. Derfor er han også blevet belønnet med mere og mere spilletid.

Den 37-årige tidligere Liverpool-profil er startet inde i Brightons tre seneste kampe. Derfor er der også en god chance for, at han får spilletid tirsdag aften, og dermed tangerer Ryan Giggs’ milepæl.

Milner har i de seneste tre kampe været med til at imponere for Brighton, da de har hentet fire point. De imponerede især med deres sejr over Tottenham, som ellers har været formstærke i denne sæson.

Spiller Milner alle 19 kampe i denne sæson for Brighton, vil han næsten være på niveau med Gareth Barry, der indtager 1.-pladsen på listen. Han nåede nemlig at spille 653 kampe, inden han indstillede sin karriere.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024