Juventus vil betale 300 millioner for hollandsk midtbanestjerne

Foto: Emilio Andreoli/Getty Images

Juventus har et stort ønske om at styrke deres midtbane, og har udset sig den 25-årige hollandske midtbanespiller.

Der er flere positioner, som Juventus har et stort ønske om at styrke. Først og fremmest har de dog et ønske om at styrke den defensive midtbane.

I denne forbindelse har de været kædet sammen med flere spillere. Den italienske klub har dog endnu ikke foretaget et indkøb, der kan styrke denne position.

Ifølge Sky Italia har de dog udset sig en kandidat til denne position. Mediet skriver, at Torino-klubben er klar til at hente den defensive midtbanespiller Teun Koopmeiners.

Selvom det er et stort ønske for Juventus at hente Koopmeiners, så er det ikke planen at hente ham i januar. Derimod ønsker de at vente til sommer.

Det lyder, at de skulle være klar til at betale 40 millioner euro, svarende til cirka 300 millioner kroner, for den 25-årige stjerne. De håber naturligvis på, at det er nok til at få Atalanta til at give slip på ham til sommer.

Han har kontrakt med Atalanta frem til juni 2027. Derfor er Juventus nødt til at forhandle en aftale på plads, hvis han skal hentes til Torino.

I denne sæson har den hollandske spiller været en stor profil for Atalanta. Det er naturligvis det, der har medført, at Juventus har fået øjnene op for ham.

Han har i denne sæson bidraget med syv mål og fire oplæg i 26 kampe.

Juventus er ikke den eneste klub, der siges at have et godt øje til Koopmeiners. Derimod har der også været flere meldinger om, at han er på radaren i Liverpool. Et skifte til Premier League kan derfor også ligge i kortene for ham.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024