Juventus snyder Napoli i kampen om 21-årig midtbanespiller

Foto: Jonathan Moscrop/Getty Images

I flere uger har Napoli været nævnt som en mulig destination for den 21-årige stjerne, men nu har Juventus blandet sig.

Det er ikke uhørt, at der er kamp om de store talenter i Serie A. Derfor hænder det til tider, at flere store klubber kæmper om at hente den samme spiller.

Netop dette er tilfældet i skrivende stund, hvor Napoli og Juventus kæmper om at hente den 21-årige Lazar Samardzic i Udinese.

I flere uger har Napoli været nævnt som den mest sandsynlige destination for den unge midtbanespiller. Men nu skriver Football Italia, at Juventus har formået at overhale konkurrenten indenom.

Det italienske medie skriver, at der har været dialog mellem Juventus og Samardzics far på det seneste. Det har ført til, at han på vegne af sin søn har accepteret de personlige vilkår i en aftale.

Samardzic er et navn, der har været på radaren i flere storklubber i Italien. I sommer var han meget tæt på et skifte til Inter Milan, men i sidste ende faldt forhandlingerne til jorden. Derfor endte det med, at han blev i Udinese.

Hans nuværende kontrakt med Serie A-klubben Udinese løber frem til sommeren 2026. På grund af de igangværende forhandlinger med både Napoli og Juventus, ser det dog ud til, at han forlader klubben i nærmeste fremtid.

21-årige Samardzic har i denne sæson fået spilletid i 17 kampe, hvor han har imponeret i et sådant omfang, at han er havnet på radaren i både Napoli og Juventus. Og at de begge gør en ihærdig indsats for at sikre, at det bliver dem, der får hans underskrift på en aftale.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024