Juventus i dialog med forsmået Liverpool-legende

Foto: Francois Nel/Getty Images

Den tidligere Liverpool-spiller leder efter en ny klub, da han er klar til at forlade Saudi-Arabien.

Det har ikke været en succes for Jordan Henderson at forlade Liverpool til fordel for Al-Ettifaq i Saudi-Arabien. Kun et halvt år har han tilbragt i klubben, og nu er han klar til at vinke farvel.

Han skulle foretrække et skifte retur til Premier League, hvor han har spillet det meste af sin karriere. Hvis det ikke kan lade sig gøre, vil han i stedet skifte til en klub i Europa.

Efter sigende har han haft svært ved at finde sig til rette i Saudi-Arabien. Det samme skulle være tilfældet for hans bedre halvdel. Som følge af dette, er han klar til at sige farvel til sin ugeløn på 700.000 pund.

Tidligere har der været meldinger om, at Ajax skulle have interesse i at hente ham. Men nu har han en anden klub også meldt sig på banen.

Ifølge den italienske Sky Sports-transferjournalist Gianluca Di Marzio er den 33-årige Henderson også landet på radaren i Juventus. Efter sigende har Serie A-klubben allerede startet dialog med henblik på at hente ham.

Naturligvis har der også været meldinger om, at et skifte retur til Premier League kan komme på tale. Det kræver dog, at den erfarne midtbanespiller kan finde en klub, der vil hente ham.

Den 33-årige Henderson forlod Liverpool i sommer til fordel for en lukrativ kontrakt i Al-Ettifaq, hvor legenden Steven Gerrard er manager. Siden da er det blevet til 19 kampe for klubben.

Hans kontrakt med den saudiarabiske klub løber til sommeren 2026. En interesseret klub vil derfor være nødt til at købe ham fri af denne.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024