Jürgen Klopp: ‘Ingen behøver at fortælle mig, hvor stor denne kamp er’

Foto: Jan Kruger/Getty Images

Liverpool skal onsdag aften i aktion, hvilket træner Jürgen Klopp naturligvis anser for at være en vigtig kamp.

Onsdag aften skal Liverpool forsøge at sikre sig en sejr i kampen mod Fulham i Carabao Cup. Det er den første af to kampe, da næste opgør bliver spillet på Craven Cottage den 24. januar.

Forud for kampen har Jürgen Klopp gjort det klart, at han anser det for at være en meget vigtig kamp.

“Det er vores sidste kamp før vinterpausen, og en som jeg ved, at alle i LFC-familien vil se frem til,” siger han til Liverpools hjemmeside.

“At jeg overhovedet kan nævne en vinterpause er meget positivt. Alle kender efterhånden mine holdninger til dette emne, så jeg vil ikke tilføje mere til det. Jeg har sagt det så mange gange før, men jeg gentager, at potentialet for spillerne er klare, så nu skal vi få det bedste ud af det. Men først efter i aften.”

“Ingen behøver at fortælle mig, hvor stor denne kamp. Det taler for sig selv. Når du kun er to skridt væk fra en finale på Wembley, giver det mening at gøre alt, hvad du overhovedet kan for at vinde. Vi har gjort det før i tiden og følelsen var god, så det ville være rart, hvis vi kunne opleve den følelse igen.”

“For at det kan ske, bliver vi nødt til at være helt fremme i skoene i alle 180-200 minutter af de to kampe. Fulhams kvalitet er ikke en ukendt størrelse. Jeg vil sige det sådan, og de har vist det mange gange, at de har værktøjerne og knowhow til at give mange problemer.”

Kampen sættes i gang kl. 21.00 dansk tid. Klopp må her undvære spillere som Mohamed Salah, der har forladt klubben for at spille AFCON.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024