Jürgen Klopp er stor fan: Liverpool holder øje med Real Madrid-stjerne

Foto: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Jürgen Klopp og Liverpool holder øje med den unge Real Madrid-stjerne Eduardo Camavinga.

Den kun 19-årige Eduardo Camavinga har ikke gjort meget væsen af sig i Real Madrid. Det har ført til, at han har kæmpet med at etablere sig som fast mand i startopstillingen under Carlo Ancelotti.

Camavinga blev hentet til Real Madrid fra Rennes i sommer. Dengang betalte den spanske storklub 40 mio. euro for ham, hvilket er svarende til næsten 300 mio. kr.

Det kan dog vise sig at have været et ganske fornuftigt indkøb, hvis de beslutter at sælge ham igen. Ifølge Transfermarkt har han nemlig en markedsværdi på 55 mio. euro, hvilket er cirka 110 mio. kr. mere, end Real Madrid betalte for ham.

Skulle de beslutte sig for at sætte ham til salg, har de måske en køber i Liverpool. Ifølge det spanske medie El Nacional har Liverpool nemlig et godt øje til den 19-årige midtbanespiller.

Såfremt han ikke forbedrer sig i Real Madrid, og dermed sikrer sig en plads i startopstillingen, overvejer Liverpool at afgive et bud på franskmanden. Det skriver El Nacional.

Ydermere er der også forlydender om, at Jürgen Klopp længe har været en beundrer af den franske midtbanespiller, og vil have ham til Liverpool.

I denne sæson er det blevet til 969 minutter fordelt på 27 kampe for Eduardo Camavinga i Real Madrid, hvori han har bidraget med et enkelt mål og et oplæg.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024