Jordan Henderson tilbyder sig til Serie A-klub

Foto: Francois Nel/Getty Images

Jordan Henderson er klar til at forlade Saudi-Arabien, og har derfor tilbudt sig selv til en klub i Italien.

I de seneste uger har der været en del rapporter om, at Jordan Henderson ikke føler sig tilpas i Saudi-Arabien. Derfor skulle han være klar til at forlade Al-Ettifaq i dette transfervindue.

Ifølge Football Italia har dette medført, at han har valgt at tilbyde sig selv til Juventus. Den italienske klub overvejer nu, hvordan en potentiel aftale skal strikkes sammen.

Den 33-årige midtbanespiller skiftede i sommer fra Liverpool til Al-Ettifaq i Saudi Pro League, hvor han i dag spiller under landsmanden Steven Gerrard.

I denne forbindelse skrev han under på en meget lukrativ kontrakt, der sikrer ham 700.000 pund om ugen, svarende til cirka 6 millioner kroner.

Kun seks måneder senere har Henderson fundet ud af, at livet i Saudi-Arabien ikke er noget for ham. Derfor presser han på for at sikre sig et skifte retur til Europa i denne måned.

Ifølge Gazzetta dello Sport har dette medført, at hans repræsentanter har tilbudt Juventus en lejeaftale med en varighed på 18 måneder. Dette er klubbens ledelse i færd med at overveje.

Hvis et skifte til Juventus skal blive en realitet, er Henderson dog nødt til at give afkald på sin høje løn. Der findes ikke én eneste klub i Europa, der har råd til at matche denne løn.

Juventus er ikke ene om at have et godt øje til Henderson, da der også er interesse for ham i Ajax.

Angiveligt skulle Henderson selv være mest opsat på et skifte retur til Premier League. Som situationen ser ud nu, kan det dog blive svært. Derfor er han begyndt at tilbyde sig til andre klubber i Europa.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024